Terug naar de zoekpagina

Boerderij

Organisatienaam: Molenduin
Categorie: branche certificaten
Omschrijving: Leerlingen die komen 'werken' op de Boerderij krijgen de ruimte om in een veilige setting hun nog onvoldoende ontwikkelde arbeidsvaardigheden op peil te brengen.
Contactinformatie: Anne-Marieke van Kampen
0651047645
Locaties: Molenduin, Santpoort-Noord
Doel: Het vergroten van werknemersvaardigheden en arbeidscompetenties.
Doelgroep: Leerlingen met een licht verstandelijke beperking en/of leerlingen die niet in staat zijn een vmbo opleiding met goed gevolg te doorlopen. Om deel te nemen moet de leerling ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling
traject_aanbod: Binnen de Boerderij wordt een werksituatie gesimuleerd. De leerlingen werken in de nabijheid van de school, onder leiding van een praktijkdocent. De leerlingen 'schaften' op de Boerderij. Tijdens het werken houdt de docent de ontwikkeling van de leerlingen met betrekking tot de arbeidscompetenties bij. Indien een leerling voldoende vaardig geworden is op de verschillende vlakken, kan hij vervolgens doorstromen naar een externe stageplek. Bij werkzaamheden in en om de Boerderij moet gedacht worden aan het onderhouden van het groen ( snoeien, maaien, padden leggen etc.) en licht technische opdrachten ( bijvoorbeeld het plaatsen van hekwerken)
Bijzonderheden: Om deel te nemen moet de leerling ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling
Procedure aanmelding: In overleg met Anna-Marieke van Kampen
Mail: annamarieke.vankampen@aloysiusstichting.nl
Meer informatie: Op te vragen bij Molenduin, Anna-Marieke van Kampen
Tel 0251-655771 / 06-51047645

Richtingen:

agrarische sector


Terug naar de zoekpagina