Terug naar de zoekpagina

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS)

Organisatienaam: Voorzet
Categorie: arbeidsmatige dagbesteding
Omschrijving: Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt ons tot een multidisciplinair team met korte lijnen. Voorzet bestaat uit de onderdelen Voorzet Begeleiding, Voorzet Arbeid, Voorzet Behandeling en Voorzet Vakantie en Vrije tijd.
Contactinformatie: Ernst-Jan Dijksterhuis E.Dijksterhuis@voorzet.nl
023-7510520
Locaties: Hoofdkantoor:
Mollerusweg 70,
2031 BZ Haarlem
tel : 023 7510520
Doel: Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt ons tot een multidiciplinair team met korte lijnen. Er wordt op alle onderdelen gewerkt vanuit dezelfde visie, wat duidelijkheid geeft.
Doelgroep: Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Vanaf 12 jaar.
traject_aanbod: Wij hebben een duurzame relatie met onze cliënten, waarbij de cliënt te allen tijde centraal staat. De wensen en mogelijkheden van de cliënt gelden als uitgangspunt voor de ondersteuning, gedurende iemands gehele levensloop.

Aanbod: Re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd
Duur: De duur van een traject hangt af van allerlei factoren. Trajecten zijn maatwerk
Bijzonderheden: Gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met een autismestoornis
Procedure aanmelding: Voor aanmelding: www.voorzet.nl/aanmelden/


Meer informatie: www.voorzet.nl
Website: www.voorzet.nl

Kenmerken:

Begeleiding en Coaching


Terug naar de zoekpagina