Terug naar de zoekpagina

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of (terugkeer) naar werk.

Organisatienaam: Roads
Categorie: arbeidsmatige dagbesteding
Omschrijving: Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of (terugkeer) naar werk. Wij begeleiden mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen, justitiële of verslavingsachtergrond naar werk of dagbesteding.
Contactinformatie: Pauline Hoekstra, Secretariaat Roads, voor algemene vragen, 023-5421801 en
Caroline van der Kleijn, Aanmelding en Intake Roads
06-57573157
Locaties: Haarlem/Zandvoort, diverse locaties.
Doel: Inloop, Arbeidsmatige dagbesteding, Sport, Traject coaching i.k.v re-integratie, Scholing en Training, Ambulante ondersteuning
Doelgroep: Mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen, justitiële of verslavingsachtergrond, leeftijd van 18-100 jaar.

traject_aanbod: • Re-integratie en coaching: Traject coaching, toeleiding naar passende dagbesteding binnen of buiten Roads en/of toeleiding naar passend betaald werk.
(re-integratie trajecten i.s.m bijvoorbeeld UWV of werkgever)
• Arbeidsmatige dagbesteding (werkervaringsplaats):
Appeltaart Imperium: maken van ambachtelijke appeltaarten voor horecagelegenheden, het bedrijfsleven en particulieren in Haarlem en omgeving.
Print en Pixels: Ontwerpen en drukken van brochures, flyers, visitekaartjes, boekjes, ansichtkaarten. De printshop en ontwerpstudio voorziet ondernemers en particulieren uit de omgeving van drukwerk. Naast grafisch vormgeven verzorgt Roads Print en Pixels ook (raam)stickers, geveldoeken en textielbedrukking.
Zorghotel De Pitstop: Hotel voor cliënten uit de ggz, waar men ook inloop en dagbesteding kan volgen. Het hotel wordt gerund door ervaringsdeskundigen. Tevens is er een aanbod op het gebied van werkervaringsplaatsen: in de keuken, bij de receptie, in de huishouding en gastheren en -vrouwen.
• Roads Ateliers (creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen en textiele werkvormen, diverse workshops/cursussen en open atelier waarbij men zelfstandig aan de slag kan)
• Roads Podium (zang, dans, theater atelier en sport)
• Scholing: cursussen op gebied van Frans, Spaans, Engels, Nederlands, computerles of het ECDL.
Duur: De duur is afhankelijk van de persoonlijke doelen van de deelnemer en de duur van de financiering.
Bijzonderheden: Voor deelnemers woonachtig in Haarlem of Zandvoort is geen indicatie nodig voor deelname.
Voor deelnemers uit andere gemeenten moet bij de “eigen gemeente” een indicatie worden aangevraagd. De intaker van Roads ondersteunt daarbij.
Procedure aanmelding: Inschrijven via de website van Roads of telefonisch via secretariaat. Daarna zal een afspraak gemaakt worden voor een intake/kennismakingsgesprek. Zie ook bij bijzonderheden.
Meer informatie: www.roads.nl
Website: www.roads.nl

Richtingen:

creatief
dienstverlening
Diverse richtingen
grafisch
horeca
sport

Kenmerken:

Begeleiding en Coaching
cursus


Terug naar de zoekpagina