Terug naar de zoekpagina

Praktijkleren

Organisatienaam: ZKIJ Werkt Door
Omschrijving: Wil jij een praktijkverklaring halen? En woon je in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond? ZKIJ Werkt Door helpt je graag om een werkplek te vinden die bij jou past.
Als je al werkzaam bent bij een bedrijf kunnen we samen kijken of je daar ook kunt (praktijk)leren. En als je nu geen werk hebt, gaan we samen op zoek naar een passende werkgever. Helemaal gratis!

Zou praktijkleren bij jou passen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!
Locaties: Voor inwoners van Zuid Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort) en de IJmond (Velsen, Beverwijk, Heemskerk)
Doel: Via het aanbieden van de praktijkleerroute de arbeidsmarktpositie van werkzoekenden zonder diploma verbeteren
Doelgroep: Werkzoekenden in Zuid Kennemerland en de IJmond zonder diploma die hun positie op de arbeidsmarkt willen verbeteren door het behalen van een praktijkverklaring.
traject_aanbod: ZKIJ Werkt Door (het Regionaal Mobiliteitsteam in Zuid Kennemerland en de IJmond) gaat is gesprek met werkzoekenden om te onderzoeken of het aanbieden en doorlopen van een praktijkleerroute voor de betreffende persoon tot de mogelijkheden behoort.

ZKIJ Werkt Door helpt je graag om een werkplek te vinden die bij jou past. Samen kijken we of je kunt leren bij het bedrijf waar je nu werkt. En als je nu geen werk hebt, gaan we samen op zoek naar een passende werkgever. Helemaal gratis!
Duur: Varieert
Bijzonderheden: De dienstverlening is laagdrempelig, gratis en vrijblijvend
Procedure aanmelding: Stuur een mail naar rmt.zkij@zkijwerktdoor.nl
Meer informatie: www.zkijwerktdoor.nl
Website: www.zkijwerkdoor.nl

Richtingen:

bouw
dienstverlening
Diverse richtingen
horeca
metaal
transport/logistiek/heftruck
Verkoop
zorg

Kenmerken:

Begeleiding en Coaching
certificaat
toeleiding


Terug naar de zoekpagina